L’OPP – Organització de Productors de Palamós participa en la 29a edició del Seafood Expo Global, que tindrà lloc al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona del 25 al 27 d’abril.

Des de l’OPP es vol aprofitar aquesta oportunitat de presentar el projecte en un entorn professional i de sector, com és al SEAFOOD que, a més, coincideix en dates amb la propera inauguració del nostre obrador del peix.

Aquest projecte, que ha estat clau per a l’OPP, ens permetrà acostar el peix fresc, de qualitat i de proximitat a escoles i hospitals.

“Per nosaltres disposar d’aquest obrador és clau per poder fer arribar el peix preparat per cuinar-lo a col·lectivitats properes a la nostra zona que ara mateix no consumeixen aquest producte, amb el benefici addicional que ens permetrà fer divulgació del peix local i sobretot dels menys valorats o coneguts. D’aquesta manera aconseguirem una millora de la retribució econòmica del pescador i fomentarem el coneixement de la seva tasca i del peix de proximitat tant en l’àmbit mediambiental com nutricionalment”
explica Miquel Mir, president de l’OPP de Palamós.

Aquest projecte s’emmarca dins el PPiC 2022-2023 aprovat per la Direcció General de Política Marítima i Pesca Sostenible.

Seafood és la fira de l’indústria mundial de productes de mar i és el segon any que es celebra a Barcelona, després que el 2022 s’hi traslladés en la seva 28a edició. Aquest esdeveniment és una oportunitat per posar Palamós i els nostres productes a l’escena mundial.

Durant la fira, podreu trobar l’Organització de Productors de Palamós a l’estand 2G501-8, des d’on s’oferirà informació sobre l’OPP i la nostra tasca, el nou obrador, els productes locals de Palamós i també la Marca de Garantia Gamba de Palamós, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós i al Projecte Palamós Peix. Us hi esperem!