Del 7 al 9 de novembre vam participar al Fòrum Gastronòmic de Barcelona per donar a conèixer el nostre producte, la nostra tasca, l’Espai de Peix i fer divulgació d’espècies poc conegudes i de la cultura pesquera de Palamós. Una gran experiència!

Fins el dia 9 vam ser al recinte firal de Montjuïc, on vam ocupar l’estand 12-13 de la zona Prodeca. En aquest context, dilluns a les 11h vam fer una demostració de cuina de peix de Palamós a través d’un showcooking a càrrec dels cuiners locals Tomàs Brull i Pol Cabanas, que van elaborar un plat amb canana i gamba i un arròs amb pop, canana, gatet i gamba.

Per concloure el Fòrum Gastronòmic, dimecres al matí vam fer una degustació de carpaccio de gamba de Palamós al nostre estand, de la mà de Toni Izquierdo Gourmet, empresa certificada amb la Marca de Garantia.

Aquesta participació al Fòrum Gastronòmic s’emmarca dins la Mesura 4 del Pla de Producció i Comercialització 2022-23 de l’OPP de Palamós: Coneixement del mercat, comercialització promoció de la pesca.