El passat 25 d’abril, l’Organització de Productors de Palamós (OPP) va participar a la fira SeaFood 2024, celebrada a Barcelona.

Durant l’esdeveniment, els representants de la nostra organització van tenir l’oportunitat de conversar amb altres OPPs sobre les oportunitats de millora de la competitivitat del sector pesquer.

Les discussions van centrar-se en estratègies per optimitzar els processos de pesca, augmentar la sostenibilitat i impulsar la innovació dins del sector. La jornada va culminar amb un tast-showcooking i una degustació de peix de llotja, on es van presentar diverses delícies marines preparades amb productes de les diferents OPPs participants. Aquesta activitat va permetre als assistents gaudir de la qualitat i la diversitat del peix fresc de les nostres llotges.

La nostra participació a la SeaFood 2024 és una mostra del nostre compromís amb la millora contínua i la col·laboració amb altres organitzacions per promoure un sector pesquer més competitiu i sostenible.