Els pròxims dies dimecres 6 i dijous 7 de març tindrà lloc, al Museu de la Pesca de Palamós,  la X trobada organitzada per l’MSC amb el títol de “Juntos mejor”.

Cristina Mañas, gerent de la Confraria de Pescadors de Palamós, participarà en una taula de diàleg per tractar els “avenços en els programes de pesqueres i dels projectes rumb a la sostenibilitat de MSC”, on parlarà sobre el projecte Medfish dut a terme a la Confraria de Pescadors de Palamós.

Durant la jornada s’abordaran temes com l’evolució en els programes d’MSC per la pesca sostenible i el programa de l’ASC d’aqüicultura sostenible, quines mesures aplica el sector empresarial per estar compromès amb temes de sostenibilitat i com comunicar la pesca sostenible al consumidor final.

A més, durant el dinar del dimecres dia 6 com a l’esmorzar del dijous dia 7, se  serviran plats elaborats amb peix de Palamós: producte pescat per la nostra flota i manipulat i conservat pel nostre Obrador del peix de Palamós. 

 

Actuació cofinançada amb la Unió Europea i la Generalitat de Catalunya.