El mes de febrer ve carregat de formacions!

Pren nota de tots els cursos i formacions que impulsem des de l’OPP.


Formació sobre el funcionament de la nova app de l’OPP

Comencem el divendres 9 de febrer amb la formació per aprendre el funcionament de la nova app de l’OPP. A través de l’aplicació podràs tenir un bon seguiment de les gestions de tràmits per la pesca i un control exhaustiu dels dies de pesca, les vedes corresponents, les aturades, etc.

S’impartirà a la Casa del Mar de Palamós de 9 h a 11 h i està adreçada a tots els socis de l’OPP.

Formació per millorar les tasques a bord de les embarcacions de pesca
La formació pràctica per millorar les tasques a bord de les embarcacions de pesca, pensada per tots els pescadors i pescadores, començarà el dilluns 19 de febrer fins al dijous 22, de 9 h a 11 h amb una durada de quatre dies.

Aquesta formació està pensada per aprendre i millorar la tècnica en les diferents tasques que es duen a terme a bord d’una embarcació de pesca. El curs serà impartit per Miquel Ferrés, pescadors i formador de l’Escola Nauticopesquera. Formació adreçada a tots els pescadors i pescadores de Palamós.

Curs d’extinció d’incendis

Continuarem amb el curs d’extinció d’incendis que es durà a terme el divendres 23 de febrer de 9 h a 11 h, amb l’opció d’obrir un segon grup d’11h a 14 h i fins a un tercer grup a la tarda del mateix divendres, depenent de la demanda.

Durant les hores de formació se simularà un incendi real en un espai reduït, equivalent a la situació que es podria donar en una embarcació a alta mar, i els participants aprendran com apagar-lo i quins són els passos a seguir que els professionals recomanen.

Xerrada explicativa de la Llei de l’Obligació de Desembarcament i nou Reglament de Control

Finalment, el dia 27 de febrer s’impartirà una xerrada explicativa en matèria de nous reglaments on desgranarem l’aplicació de la llei de l’Obligació al Desembarcament i el nou Reglament de Control. La xerrada serà impartida per membres inspectors del MAPA a la Casa del Mar de Palamós, de 10 h a 11:30 h.

 

Des de l’Organització de Productors de Palamós treballem per facilitar al màxim la feina dels qui viuen de prop el sector pesquer programant formacions d’actualitat i d’interès comú.