Gestió a la Mar + Gestió al Despatx = Gestió Eficient
Des de l’OPP us portem una nova proposta formativa a càrrec de Marta Ponsa i Joan Ponsa. En aquesta formació tractarem la gestió empresarial d’embarcacions de pesca en format monogràfic, en una única sessió el 24 de febrer de 9:30 a 11:30h.

Els continguts que es tractaran en aquest curs són: 

  • Documentació bàsica empresarial
  • Importància de la comptabilitat
  • Impostos
  • Anàlisis de la situació i possibles millores
  • Gestió del col·lectiu pesquer de Palamós
  • Conclusions

Aquesta formació és per tu si creus que és important fer un seguiment constant de l’evolució del negoci, o si aquest seguiment periòdic se’t fa feixuc i creus que pots fer més per tenir els documents organitzats i al dia. 

En aquesta formació també podràs aprendre a analitzar la situació del teu negoci: quins són els punts forts i febles; aquest serà el punt de partida per fer petits canvis per una millor gestió del teu negoci. 

Troba la manera de fer una inversió a curt i llarg termini per gestionar el teu negoci de la manera més eficient.

📒  Gestió a la Mar + Gestió al Despatx = Gestió Eficient
📌 24 de febrer de 9.30 a 11.30h
📍 Casa del Mar, Planta 2
👥 Formadors: Marta Ponsa i Joan Ponsa
✏️ Inscripcions a info@oppalamos.cat