El proper dimarts 7 de febrer s’allibera una tortuga que l’embarcació Concha va salvar fa unes setmanes. – DATA AJORNADA –

El passat 5 de desembre l’embarcació palamosina Concha va capturar accidentalment una tortuga marina. Seguidament es va donar avís al CRAM – Centre de recuperació d’animals marins -, que va activar el protocol de recuperació d’aquestes espècies.

Gràcies a la tasca d’aquest centre, la tortuga s’ha recuperat i es troba en perfecte estat de salut. Ha arribat el moment de tornar-la al seu hàbitat natural i seguir vetllant per la prevenció i reducció de les captures no desitjades, que és un dels principals objectius que té l’OPP de Palamós, i s’inclou en el seu Pla de Producció i Comercialització.

 L’acte d’alliberament és obert a tothom i es durà a terme a la Platja del Castell a les 11h i ens hi acompanyaran Carlos Nicolàs i Ivan Nicolàs, pescadors de la Concha.